+36-70/428-48-03

TFFAR Biokerámiás infra energetizáló

Az infravörös sugarak (FIR) a napfény színképének, spektrumának részei, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. A hullámhossza a “FIR” infravörös sugaraknak 4 mikrontól 1000 mikronig terjedhet. A mai kutatásoknál a biotechnológia területén felmerült, hogy a “FIR” infravörös sugarak fontos szerepet játszanak az élő organizmusok kialakulásában és fejlődésében. Ezen ok miatt nevezték el ezeket a speciális infravörös sugarakat bio-energetikus sugaraknak.

A víz és a fehérjék nélkülözhetetlen részei minden élő organizmusnak a Földön. A vízmolekulák mindig oszcillálók/rezgők. Az ionizációt nevezzük a víz aktivitásának.

A víz ilyen fajta aktivációja megy végbe az emberi sejtszövetekben a sejtek anyagcseréje során, a szerves maradványok kiválasztása vagy a tápanyagok feldolgozása során. Az emberi testtömeg 70 %-át víz teszi ki.

A FIR, amikor a vízzel bekerül a sejtbe, képes azt vitalizálni, újraaktiválni, így fejleszteni és megerősíteni a különböző szerveket a testünkben. Az emberi test különböző szerveiben, a keringési rendszerben fontos szerepet játszik, különösen a kis-keringési rendszerben. Amikor a kis-keringési rendszerben zavarok vannak, különböző betegségek lépnek fel.

A FIR vibráció megegyezik az emberi test frekvenciájával és képes behatolni a sejtekbe és újraaktiválja, erősíti a kis-keringési rendszert. Szabályozza a véráramlást és a vért a véredényekben, erekben, amelyek blokkolva voltak a vérrögök miatt, és ugyanakkor újraaktiválja az életenergiát a testben.

Az emberi test különböző tevékenységei függnek a tápanyagellátástól. Az elfogyasztott tápanyagok bejutnak a szervezetünkbe és biztosítják számunkra az energiát, és életben tartanak minket.

Ugyanakkor a káros anyagoknak – amelyek a tápanyagok felszívódása után a megmaradnak – el kell távozniuk a szervezetünkből. Ezt a folyamatot nevezzük anyagcserének. Minden egyes élőlény anyagcsere aránya jó mutatója az egészségi állapotának.

Ahogy az ásványanyag szállítás függ a vérkeringéstől, ugyanúgy a káros anyagok eltávolítása is függ a keringési rendszertől. A FIR biztosítja az anyagcsere magas szintű működését, így növeli az energia és vitalitás szintet.

A TFFAR filterben lévő bio-kerámia granulátum/szemcse, egy olyan termék, amely különböző kerámiákból áll, keverve ásványi oxidokkal, mint például szilíciumdioxid, alumíniumoxid stb. Ezen anyagok keveréke bocsátja ki a FIR-t. A bio-kerámia 26 féle kerámiából készül, különböző oxidokkal vegyítve és együtt felhevítve 1600 C°- ra. A lehűlés után ez a kész bio-kerámia képes FIR-t kibocsátani.

A FIR rezonanciát okoz a vízmolekulák között. Ez ionizálja és aktiválja a vízmolekulákat a sejtekben és a vérben, ezáltal javítva vérkeringésünket és az egészségi állapotunkat.

Amikor a vizet megfagyasztjuk az mikroszkopikus méretű hat ágú hópehelyszerű kristályokat alkot. Ezek a kristályok mind különbözőek, nincs két egyforma kristály, mégis az azonos forrásból származó vízminták kristályai nagyon hasonlítanak egymásra. Vannak olyan vizek, melyeknek minden jégkristálya töredezet, összemosódott, rendezetlen. Dr. Masaru Emoto könyveiben fényképeken láthatók ennek kézzel fogható bizonyítékai. A TFFAR bio-energetizáló bármilyen forrásból származó víz kristályait képes rendezett formába visszaalakítani.

A FIR Infravörös sugarak hatása a szervezetünkre a következő:

 • aktiválja a vízmolekulákat a testünkben
 • növeli a szervezet ellenálló képességét
 • segít lassítani az öregedés hatását
 • növeli az oxigénszintet a testben
 • elégeti és eltávolítja a zsírokat, kemikáliákat és toxikus anyagokat a testünkből és így könnyíti a vérkeringést
 • eltávolítja az egyéb káros anyagokat
 • csökkenti a savszintet
 • javítja az idegrendszer működését

A FIR infravörös sugarak használhatók még a következőkben is:

 • fájdalomcsökkentő hatásúak
 • erősítik a szervezetet és javítják a közérzetet
 • felgyorsítják a sejtek gyógyulását
 • normalizálják a vér koleszterinszintjét
 • segítenek az alakmegőrzésben
 • fokozzák a frissességet
 • segítik a növények növekedését

Nem tudjuk garantálni a betegség elleni teljes hatékonyságát a FIR Infravörös sugaraknak. Az orvosok sem tudják garantálni betegeiknek a hagyományos gyógyszerekkel és felírt orvosságokkal a teljes gyógyulást. Azonban, amit hangsúlyoznunk kell, hogy tudományos bizonyítékunk van arra, hogy az egészségmegőrzésben és a gyógyulási folyamat elősegítésében ez a módszer nagyon hatékony.

Nincs életkori korlátozás a termék használatánál. Tény, hogy a TFFAR használható a születésünktől késő idős korunkig. Nincsenek mellékhatásai a FIR használatának. Az igazi hatás az életerő és az állóképesség növekedésén, és az egészség javulásán mérhető le.

Ajánlott irodalom:

 • Masaru Emoto – A Víz Üzenetei
 • Masaru Emoto – A Víz Rejtett Bölcsessége
 • Masaru Emoto – A Víz Gyógyító Ereje
A Biokerámiás energetizáló egység ára: 11.811.-Ft + Áfa = 15.000.-Ft.
 
A biokerámiás energetizáló egység megrendelhető ide kattintva: Webshop.