+36-70/428-48-03

Családanyák

Ön hány „deci” vizet iszik meg naponta?

Mielőtt azonban a kérdést megmagyaráznám, felteszek még egyet:

Vajon melyik bírja tovább: a pénztárcája, vagy a dereka?

Valóban, egy kicsit szokatlanok ezek a kérdések, de mindjárt megmagyarázom. Ha a napi ivóvíz mennyiségéről van szó, akkor ma már szinte mindenki tudja, hogy 2-3 literről beszélünk. Mégis, még mindig nagyon sok ember, naponta csak pár deci vizet iszik meg, ezzel kórosan vízhiányossá téve a szervezetüket. Ennek több oka lehet. [arrow_list]

 • az első ok, hogy nincsenek tisztában a vízfogyasztás jelentőségével.
 • a második ok, hogy felelőtlenül nem tartják szem előtt az egészségüket.
 • a harmadik ok pedig, hogy annyira rossz a csapvíz az otthonukban, hogy kénytelenek venni a vizet. Sokan úgy spórolnak, hogy ez miatt kevesebbet isznak belőle. Hazánkban ők vannak többségben.

[/arrow_list] És itt jutottunk el a második kérdés magyarázatához. Mivel minőségtelen, rossz a csapvíz Magyarországon a legtöbb otthonban, ezért az emberek kénytelenek palackozott vizet venni.

Hányszor látott már cipekedő embereket, akik több liternyi vizet húztak haza a boltból? És hányszor csinálta már meg ugyanezt Ön is?

Felejtse el a cipekedést, felejtse el a klóros, minőségtelen csapvizet! A 7 Tiszta Forrás víztisztító készülékek a hegyi patakok frissességét és tisztaságát varázsolják a konyhájába, és Önnek csak meg kell nyitnia a csapot, hogy hozzájusson! Víztisztító berendezésekről Hazánkban a klórt használják a víz fertőtlenítésére. Alapjában véve ez a legegyszerűbb és legolcsóbb eljárás. Azonban a klórt a világháborúban vegyi gázként használták. Nem hangzik ez egy kicsit ellentmondásosan? De nézzük tovább. A klórozott vízben keletkező melléktermékek, az úgynevezett trihalometán vegyületek által okozott lehetséges súlyos egészségügyi következményekre a Birminghami Egyetem szakemberei hívták fel a figyelmet, miután közel 400 000 kisgyermek egészségügyi adatait elemezték tanulmányukban. Megállapították, hogy azok az állapotos asszonyok, akik olyan helyen élnek, ahol túlzottan klórozzák a vizet, nagy veszélynek teszik ki a gyermeküket, ha naponta minimum két liter csapvizet isznak. Azokon a területeken, ahol a trihalometán-vegyületek átlagos koncentrációja tartósan meghaladta a 20 mikrogramm/liter értéket az ivóvízben, 60%-kal nőtt a veszélye annak, hogy a kisbaba lyukas szívvel születik, és 50%-kal annak, hogy farkastorokkal vagy az agy fejlődését érintő rendellenességgel jön a világra. “Hazánkban azokon a területeken, ahol felszíni vízből nyerik a szolgáltatók az ivóvizet, illetve nagyobbb mértékű vízfertőtlenítésre van szükség – ide tartozik a főváros és környéke, a Balaton térsége, valamint egyes dél-alföldi városok -, ott a határérétéket nem, de a brit tanulmányban említett káros egészségügyi következményekkel járó trihalometán-szintet folyamatosan meghaladják az átlagosan mért adatok” – mondta a szakértő. Manapság, mikor ekkora mértéket ölt a környezetszennyezés, az egyetlen megoldást az jelenti, ha kiszűrjük a vízből a benne lévő káros anyagokat. Ezzel megelőzzük azt, hogy bőrünk, szervezetünk érintkezzen a csapvízben lévő káros anyagokkal.

Nem lenne fantasztikus, ha nyugodtan ihatna a csapvízből, és nem kellene attól rettegnie, hogy vajon hányféle baktériumot iszik meg egy korty vízzel?

Biztosan hallott már vízszűrő-, víztisztító berendezésekről. Az, hogy most itt van, és olvassa ezt az oldalt, annak két oka lehet: [arrow_list]

 • Az egyik ok, hogy Önnek fontos a családja egészsége, és rájött, csak úgy óvhatja azt meg, ha tesz is érte valamit.
 • A másik ok, hogy nincs megelégedve az eddig használt vízszűrési technikával, és keresi azt a berendezést, mellyel teljesen biztonságban tudhatja a családját. (Higgye el, sokan járnak ebben a cipőben is.)

[/arrow_list]

Hát örömmel jelenthetem be, hogy nem kell tovább keresgélnie, mert megtalálta a legideálisabb megoldást!

A 7-Tiszta Forrás víztisztító berendezések a minőség, kedvező ár, garancia tekintetében a lehető legjobb megoldást adják. A drága palackozott víz, melyet eddig vásárolt, nem kell többé, mert a 7 Tiszta Forrás víztisztító berendezés friss forrásvíz tisztaságú és minőségű vizet állít elő a csapvízből. Gondolja csak el, mennyivel megkönnyítheti az életét a víztisztító készülék: [arrow_list]

 • Nem kell többé cipelnie a palackozott vizet!
 • Nem kell többé tárolnia az üres és teli palackokat, tehát felszabadul egy csomó hely!
 • A szervezet méregtelenítésének a legjobb módja, ha friss, tiszta vizet fogyaszt!
 • Legtöbb betegséget a vízben található baktériumok okozzák. Ezeket mind eltávolítja a vízből a víztisztító!

[/arrow_list] Közel 15 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött biztos megoldást tudunk nyújtani Magyarország egész területére, beleértve az utóbbi évek megváltozott vízminőségi problémákat is. A 7-Tiszta Forrás készülékek a hagyományostól eltérően nem raktározzák a szennyeződéseket, hanem egyből eltávolítják a lefolyóba. Ezáltal megnő a berendezés időtartama is.

Ez az egyetlen technológia, amely saját magát tisztítja!

Az ozmózis elvén működő víztisztító berendezések korunk legnagyobb vívmányai, hiszen így nemcsak a nagyobb, „látható” szennyeződéseket tudjuk kiszűrni az ivóvízből, hanem az olyan veszélyes anyagokat is, mint a klór, vegyszer-, hormon- és gyógyszermaradványok, nehézfémek, stb. A víztisztító berendezések működési elvéről itt olvashat bővebben!! Mi történik, ha zuhanyozunk? Akkor nem kerülhet bele a szervezetünkbe a klór és a káros anyagok? De igen! Éppen ezért most van egy meglepetésem az Ön számára:

Ha most rendel, akkor bármelyik 7 Tiszta Forrás ivóvíz tisztító berendezést is választja, mi adunk mellé ajándékba egy zuhanyszűrőt, amely kiszűri a klórt és a szennyeződéseket a vízből, és azok nem szívódnak fel a bőrön keresztül.

… még egy meglepetés:

Ha most rendel, akkor egy ásvány adagoló patron is az Öné lesz, mellyel pótolhatja a vízből kiszűrt, viszont a szervezetnek fontos ásványi anyagokat.

Mindemellé még 5 év garanciát adunk a berendezésre, és örök időre szóló garanciát a víz minőségére. Ennél többet nem tehetek az Ön egészségéért.

Személyes ígéretem, ha megrendeli a 7-Tiszta Forrás ivóvíztisztító berendezést:

[arrow_list]

 • Elfelejtheti a cipekedést, ugyanis nem kell többé a drága palackozott vizet vennie (ami nagyon sok esetben csak egyszerű, szűrt csapvíz)
 • Nem kell befogott orral innia a csapvizet, mert undorodik a klór szagától (ugyanis a tisztított vize teljesen klórmentes lesz)
 • Higgye el, nem fog nehezére esni, hogy megigya a napi ajánlott vízmennyiséget, mert a tisztított víz lágyabb, könnyebb és selymesebb, mint bármilyen másik víz.
 • Nyugodtan hajthatja álomra a fejét esténként, mert biztos lehet abban, hogy Ön mindent megtett a családja, és önmaga egészségéért.

[/arrow_list] Még egyszer összefoglalom, hogy mit kap, ha most vásárol: [check_list]

 • 7 Tiszta Forrás ivóvíz tisztító berendezés
 • 1 darab zuhanyszűrő (Az eredeti ára 6.970 forint, azonban most AJÁNDÉK!)
 • 1 darab ásvány adagoló patron ) Az eredeti ára 19.970 forint, azonban most EZ IS AJÁNDÉK!)
 • 5 év garancia a berendezésre
 • ÖRÖKÖS garancia a víz minőségére

[/check_list]

Forrásvíz tisztaságú vízért ezután nem kell mást tennie, csak beszerezni a 7-Tiszta Forrás ivóvíz tisztító berendezést, és ha megnyitja a csapot, úgy érzi majd, mintha a legfrissebb hegyi patakból inná a vizet.

Üdvözlettel: a 7-TISZTA FORRÁS Kft. ivóvíz szaktanácsadói