+36-70/428-48-03

Ha Te az a kismama vagy,

 • akinek nemrég született a gyermeke,
 • aki a világ legszebb ajándéka,
 • akit még a naptól és a széltől is óvsz,
 • akkor miért itatnád vele azt a csapvizet,
 • vagy miért főznél bármit is belőle, amelyben
 • előfordulhatnak például
 • hormonok, gyógyszermaradványok?
 Pasteur mondta annak idején : “Betegségeink 99%-át megisszuk.”

A vízzel és a folyadékokkal rengeteg olyan anyagot vihetünk be a szervezetünkbe, amelyek károsak lehetnek az egészségünkre. És a hatásuk nem mindig jelentkezik azonnal…

Az élelmiszereknél egy kis odafigyeléssel tudjuk biztosítani, hogy lehetőleg mindig tiszta ételt vegyünk magunkhoz. Ezzel nincs is különösebb gond. Azt azonban nem mindig tudjuk biztosítani, hogy megfelelő tisztaságú ivóvizet fogyasszunk. Sajnos nem könnyű megállapítani, hogy valóban tiszta-e az ivóvíz, Kishazánkban pedig egyre több híradás számol be arról, hogy fertőzött, nem megfelelő minőségű a vezetékes víz.

Kapcsolódó cikkek:

Férgek a vezetékes ivóvízben

Gyermekekre ártalmas lehet a Visegrádi ásványvíz

Te mit teszel annak érdekében, hogy megóvd a családodat, gyermeke(i)det az ivóvízben található rejtett veszélyektől? Palackozott vizeket vásárolsz?

És azt kiszámoltad már, hogy ez mennyibe kerül Nektek havonta, évente? Vegyünk egy háromtagú családot. Apa, anya, és egy gyermek. Az ő napi ivóvízszükségletük kb. 3*2 liter, azaz naponta 6 liter. Négy tagú családnál ez már ugye napi 8 liter. Nyáron természetesen még több a szervezet szükséglete. Palackozott vízből megisztok ennyit? Kétlem, ugyanis a tapasztalat azt mutatja, hogy ha venni kell a vizet, akkor az emberek úgy spórolnak, hogy kevesebbet isznak. Ez pedig vízhiányhoz vezet a szervezetben és nem az egészséget szolgálja.

És akkor a főzésről még nem is beszéltünk…

Ugye egyszerűbb lenne csak megnyitni a csapot, és élvezni a forrástiszta ivóvizet?

A 7 Tiszta Forrás ivóvíztisztító berendezések megadják Neked azt, hogy minden nap forrásvíz tisztaságú vízzel lásd el gyermeke(i)det, családodat, anélkül, hogy aggódnod kellene a víz minősége miatt!

Érdekelnek a technikai részletek? A készülékekről itt olvashatsz bővebben:

A részletekért kattints a gombra!

Gyermekednek, ha még kicsi, jó esetben bébivizet veszel, mert a gyerekorvos vagy a védőnő azt ajánlotta a csapvíz helyett. De azon elgondolkodtál már, hogy vajon miért is ajánlották a kicsiknek kerülni a vezetékes vizet és az ásványvizet?

Hazánkban a csapvíz fertőtlenítésére a mai napig klórt használnak. Azt az anyagot, amit a világháborúban még harci gázként használtak…És elsősorban nem azért, hogy vigyázzanak egymás egészségére a szemben álló felek…

Egy külföldi kutatásban kimutatták, hogy a klór magas szintje az ivóvízben “növeli például annak kockázatát, hogy a várandós nők elvetélnek vagy koraszülött illetve születési rendellenességben szenvedő gyermeket hoznak a világra.”

Ezért van az, hogy nálunk fejlettebb vidékeken már nem klórt használnak az ivóvíz fertőtlenítésére, hanem más, ember barátabb megoldásokat…

A klórtól van többek között a csapvíznek olyan jellegzetes íze, szaga, amellyel minden bizonnyal Te is találkoztál már. Hogy tetszett?

Magyarországon is ezért nő az ásványvíz fogyasztás, hiszen a klórozott ivóvíz íze sem túl kellemes.
A probléma alaposabb ismerői azért is idegenkednek az ilyen módon fertőtlenített ivóvíztől, mert egyes szakemberek szerint ez kedvezőtlenül hat a pajzsmirigy működésére, sőt rákkeltő hatású is lehet…

És ugye a klórozással még nem tűnnek el a vízben esetleg fellelhető nehézfémek, hormon- és gyógyszermaradványok, vegyszerek és még sorolhatnánk. Természetesen néhány pohárnyi víztől, melyben ezek az anyagok benne lehetnek, még nem lesz senkinek semmi baja.
De már egyetlen fazék leves elkészítéséhez sem néhány pohárnyi vizet használsz…

Kapcsolódó cikkek:

Növényvédőszer-származékok természetes vizeinkben

Hormon a csapvízben?

Ha szeretnél még több hasznos dolgot megtudni a témával kapcsolatban, iratkozz fel a hírleveleinkre. Itt minden újdonságról, akcióról első kézből értesülhetsz!

Kattints a gombra:

Amint a Heim Pál Gyermekkórház tudományos igazgatója annak idején felhívta a figyelmet, “ a csapvíz forralása a vízben található baktériumok ellen nyújt egy időre védelmet. Azonban az egyéb szennyeződéseket, nehézfémeket, vegyi anyagokat nem távolítja el.”
És teljesen igaza van.

Így ma már tisztában vannak vele a gyerekorvosok, védőnők is, hogy valóban nem elegendő a víz forralása a csecsemők ételeinél, italainál.

Arról nem is beszélve, amint az Országos Közegészségügyi Intézet megfelelő szakembere felhívta a figyelmet arra, hogy az ivóvíz minőségét a vezetékes rendszer elavultsága, szennyezettsége is veszélyezteti…

Teljesen jogos a felmerülő kérdésed, vajon ebben az esetben mit tehetsz annak érdekében, hogy megóvd gyermekedet és családodat a veszélyektől?

Elsősorban két dolgot:

 • Az egyik, hogy naponta vásárolod a palackozott vizeket, cipeled, súlyos összegeket hagysz ott értük a kasszánál, raktározod és kerülgeted otthon a teli és üres flakonokat, melyekkel aztán még tovább szennyezed az amúgy már már igencsak terhelt környezetünket… (és ebben az esetben még mindig nem lehetsz biztos benne, hogy az a palackban ki tudja, mióta álló, és milyen körülmények között tárolt víz kifogástalan minőségű és tisztaságú.)
 • A másik pedig, hogy megrendeled a 7 Tiszta Forrás víztisztító berendezést, amely után nyugodt lehetsz egy életre, mert minden nap forrásvíz tisztaságú vizet fogyasztotok, így nem kell aggódnod semmiféle szennyeződéstől, tökéletes biztonságban tudod a gyermeke(i)det, családodat, és ezért semmi mást nem kell tenned, csak elfordítanod a csapot…

Van még valami, ami miatt fontos, hogy tiszta vizet engedhess a csapból. Had kérdezzelek meg, amikor főzöl, honnan használod hozzá a vizet?

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy főzéskor eltávoznak a méreganyagok, tehát akkor nyugodtan használhatják a csapvizet. Hát igencsak tévednek! Nem is kicsit…

Forraláskor ugyanis a 100 C-on pusztuló baktériumok pusztulnak el (holttestük, méreganyaguk benne marad az ivóvízben), miközben mi történik? Pont a tiszta víz távozik el gőz, pára formájában, és az egyéb szennyeződések az edényben visszamaradnak, a kevesebb vízben még nagyobb koncentrációban …

Akkor számoljunk egy kicsit újra. Naponta 6 liter víz kell egy háromtagú családnak, hogy az ivóvíz szükségletet fedezzék. Ehhez jön még a főzéshez használt vízmennyiség, ami 4-5 liter szintén. Összesen tehát 10-11 liter víz minimum naponta. Ez hetente kb. 70 liter, havonta kb. 2000 liter víz. Szorozd be a palackozott víz árával, és máris kapsz egy messziről is jól látható összeget, amit csak arra kell fordítanod, hogy a puszta léthez szükséges ivóvíz mennyiségeteket beszerezd.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a főzéshez használt alapanyagokat is célszerű tiszta vízben megmosni, nem az akármilyen csapvízben, nem is beszélve a zöldségről, gyümölcsökről, melyeket a gyermekednek adsz…

Mindezek tükrében nem csoda, ha manapság már egyre több, logikusan és felelősségteljesen gondolkodó kismama, családanya vásárol inkább ivóvíztisztító berendezést, mely egy ésszerűen felszerelt mai konyha alap tartozéka.

A 7 Tiszta Forrás víztisztító berendezések a minőség, kedvező ár, és a garanciák tekintetében a lehető legjobb megoldást biztosítják számotokra.

Közel 15 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött biztos megoldást tudunk nyújtani Magyarország egész területére, beleértve az utóbbi évek megváltozott vízminőségi problémáit is.

Kapcsolódó cikkek:

Veszélyes lehet a klórozott ivóvíz

Vízszennyezés Debrecenben

A 7 Tiszta Forrás készülékek a hagyományos szűrési technológiánál 10.000-szer hatékonyabbak, és azzal ellentétben nem raktározzák a szennyeződéseket, nincs lehetőség, hogy visszafertőzzék a vizet, a szemetet egyből eltávolítják a lefolyóba.

Ez az egyetlen technológia, amely saját magát tisztítja!

Az ozmózis elvén működő víztisztító berendezések korunk legnagyobb vívmányai, hiszen így nemcsak a nagyobb, „látható” szennyeződéseket tudjuk kiszűrni az ivóvízből, hanem az olyan veszélyes anyagokat is, mint a klór, vegyszer-, hormon- és gyógyszermaradványok, nehézfémek, toxikus és rákkeltő anyagok, nitrát, stb.

Kattints a gombra a részletekért!

Személyes ígéretünk feléd, a 7 Tiszta Forrás ivóvíztisztító berendezés használatához:

 • Elfelejtheted a cipekedést, ugyanis nem kell többé méregdrága palackozott vizet venned (a minőségükről nem is beszélve)
 • Nem kell attól rettegned, hogy a gyermeked szervezetében felhalmozódnak a vízben fellelhető szennyeződések, és esetleg kihatnak az egészségére.
 • Nem kell befogott orral innotok a csapvizet, mert undorodtok már a klór szagától is (ugyanis a tisztított vized garantáltan klór mentes)
 • Hidd el, nem fog nehezetekre esni, hogy megigyátok a napi ajánlott vízmennyiséget, mert a tisztított víz lágyabb, könnyebb és selymesebb, és ezáltal jobb ízű, mint bármilyen másik víz, egyszerűen “jobban csúszik”, itatja magát.
 • Nyugodtan hajthatod álomra a fejed esténként, mert biztos lehetsz abban, hogy te mindent megtettél a családod, és önmagad egészségéért.
 • Mindig forrástiszta ivóvíz áll rendelkezésetekre, ivásra-főzésre korlátlan mennyiségben
 • Nem kerülgeted sem a teli, sem az üres palackokat
 • Arról nem is beszélve, hogy ég és a föld lesz a különbség ízben is a tisztított vízből készített italaid, ételeid esetén…hogy fognak irigykedni a barátnőid “szakács tudományod” láttán…

…és ez még nem minden!

Ha most rendelsz víztisztító berendezést, ajándékba adunk hozzá egy zuhanyszűrőt (online rendelés esetén), hogy ne csak az ivóvized legyen tiszta és klórmentes, hanem tusoláskor is kellemes, klórmentes, lágy víz follyon a csapból.

Érdemes megnézni a következő oldalt a zuhanyszűrőről >>

Sőt, ez még nem minden! A víztisztító eltávolítja a csapvízből a szervetlen ásványokat (magyarul a vízkövet) is, de mivel az emberi szervezetnek szüksége van hasznos, szerves ásványi anyagokra, ezért egy ásvány adagoló patront is adunk a víztisztító mellé.

És az ajánlatnak még mindig nincs vége!

A 7 Tiszta Forrás háztartási víztisztító berendezésekre 5 év garanciát vállalunk, és örök időre szóló garanciát* a készülékből kikerülő víz minőségére!

Na, mit szólsz?

Azért, hogy az egészségedet megőrizd, a gyermeke(i)det megvédd a vízben található veszélyes anyagoktól, nem kell mást tenned, mint megrendelni a 7 Tiszta Forrás víztisztító készüléket (melyet szakembereink pár napon belül felszerelnek konyhádban), és máris nyugodtan dőlhetsz hátra.

Ugye megér ennyit az egészségetek és a nyugalmad?

Foglaljuk össze, hogy mi mindent kapsz, ha most rendelsz:

7 Tiszta Forrás víztisztító készülékekről  itt olvashatsz bővebben >>

Bónuszok:

 • 1 darab zuhanyszűrő (Az eredeti ára 6.970 forint, azonban most AJÁNDÉK!)-online rendelés esetén

 • 1 darab szerves ásványi anyagokat adagoló patron (Az eredeti ára 19.970 forint, azonban most EZ IS AJÁNDÉK!)

 • 5 ÉV GARANCIA a berendezésre

 • ÖRÖKÖS garancia a víz minőségére

 • INGYENES házhoz szállítás Magyarország területén

Ne feledd, az egészség nagy kincs, és mindenkinek joga van az egészséghez!
A betegségeket nem gyógyítani, hanem megelőzni kell!
És az EGÉSZSÉG a tiszta ivóvíznél kezdődik!

A forrás tisztaságú víztől már csak egy telefon, vagy az adatlap kitöltése választ el (a fenti gombra kattintva), és ha megnyitod a csapot, úgy érzed, a legfrissebb hegyi patakból érkezik a víz egyenesen a konyhádba.

Üdvözlettel:
a 7-TISZTA FORRÁS Kft. ivóvíz szaktanácsadói

 

* a garancia levélben feltüntetett feltételek betartása esetén