+36-70/428-48-03

Legjobb

Köszönöm, hogy kattintott.

Ezek szerint Önt is érdekli, hogyan tud otthonában, irodájában forrásvíz minőségű vizet előállítani közvetlenül a csapból, literenként 5 forintért.


Cégünk olyan ivóvíztisztító berendezésekkel foglalkozik, mely professzionális megoldást nyújt abban, hogy forrásvíz minőségű ivóvízzel lássa el családját vagy cégét. A berendezés szükség esetén képes hideg és meleg friss ivóvíz előállítására is.

 

Milyen élményt nyújt Önnek, munkatársainak, vendégeinek, amennyiben cégünk ivóvíztisztító berendezését használja irodájában, munkahelyén?


 • Ha ebből a vízből főzi a kávét, teát az ügyfeleinek, garantáltan kellemes hangulatba hozza őket a tárgyaláshoz
 • Dolgozói teljesítménye megnő, mivel fokozza a teljesítőképességüket
 • Nem kell többé fintorogva innia, mert eltűnik a kellemetlen klóros illat
 • Hideg és meleg vízhez juthat anélkül, hogy a melegítéssel, vagy a hűtéssel kellene bajlódnia.

Ajánlatunk olyan ivóvíz tisztító berendezés, amely lehetővé teszi, hogy:

 • – Finom, kristálytiszta, és megbízható ivóvízhez jussunk nap, mint nap.
 • – A tisztított ivóvíz nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus és rákkeltő anyagokat, hormonokat, gyógyszermaradványokat, növényvédő szereket, és egyéb olyan szennyeződéseket, melyek a sima csapvízben előfordulhatnak.
 • – A tisztított ivóvíz javítja az emberek közérzetét, teljesítőképességét.
 • – Ezt a vizet fogyasztva hatékonyabb lesz a diétánk, és pozitívan befolyásolja az anyagcsere folyamatainkat.
 • – A tisztított víz méregteleníti a szervezetet, elősegíti a felhalmozódott méreg és salakanyagok maradéktalan kiürítését, mellyel tehermentesíti a máj, és a vese működését.
 • – Az ozmotikus víz kimondottan ajánlott a magas vérnyomásban szenvedő betegeknél, akiknek nátriumszegény diétán kell élniük.
 • – Javítja az ételek-italok ízét, kevesebb fűszer, só, cukor kell, így egyrészt gazdaságosabb a főzés, illetve amellett hogy erősebb az ízhatás, egészségesebben táplálkozhatunk.
 • – Teák, gyógyteák készítésére kifejezetten alkalmas. A tisztított vízből készült teáknak, kávéknak hihetetlenül jó frissítő hatása van.


Mit ajánlunk Önnek otthonába?

A világ legfinomabb és ennek ellenére a legolcsóbb vizét! A megoldás: fordított ozmózis elven működő ivóvíztisztító berendezés.

Saját, megbízható vízforrás az Otthonában!

Olyan ivóvíztisztító berendezés, amely a helyszíni hálózati vízforrásból állít elő az ásványvíznél és a ballonos víznél is magasabb minőségű és tisztaságú, biztonságos és olcsó ivóvizet. A berendezésekre adott garanciák:

 1. Életre szóló vízminőség garancia. Életre szóló vízminőség garanciát biztosítunk a garancia levélben megfogalmazott feltételek betartásának esetére.
 2. Garancia és szervizszolgáltatás. A 7 Tiszta Forrás Víztisztító rendszerekre 5 év garanciát vállalunk.
 3. Minimális karbantartási igény. A 7 Tiszta Forrás ivóvíztisztító berendezés elő és utó-szűrőit 10-12 havonta, az ozmózis membránt 30-36 havonta szükséges cserélni a felhasznált víz mennyiségétől és szennyezettségétől függően.
 4. Hosszú élettartam.
 5. Hatékony technológia. Az alkalmazott fordított ozmózis technológia átlagosan 99%- os hatásfokkal távolítja el a szennyező anyagokat, de sok anyagot 99,8%.os hatékonysággal távolít el a vezetékes vízből.
 6. A készülékek kiváló minősítései: – Water Quality Association – CE ( EU Declaration of Conformity)


Nos, Ön hogyan dönt?

Továbbra is cipeli az ásványvizes palackokat, kerülgeti őket az irodában/lakásban vagy pedig kinyitja a csapot és nyugodt szívvel elfogyaszt egy pohár garantált tisztaságú ivóvizet, amely korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre, literenként mindössze 5 forintért


Ui: Ne habozzon, ha most rendeli meg víztisztító berendezését 2011 február 15.-ig,  akkor 35.000.- Ft értékű ajándékcsomagot adunk mellé, hasznos kiegészítőkből…