+36-70/428-48-03

Az RO rendszerekhez csatlakoztatható Lúgosító-Ionizáló Filter  rövid ismertetése:

Egy filter, mely képes az enyhén savas (6,5-6,8) PH-jú RO vizet lúgos ionizált vízzé (PH:8,5-10) átalakítani és mindemellett antioxidáns hatást is kölcsönözni (ORP: -50>-550) elektromos áram felhasználása nélkül.

Különleges adottságokkal rendelkező speciális kerámiagömböket tartalmaz megfelelő arányban, továbbá tiszta magnéziumot (99,5%) és aktív szenet. Az alábbi képen a Lúgosító-Ionizáló Filter, míg alatta a kerámiák láthatóak:

Kerámia gömbökről: összetételükből adódóan különböző funkciókkal bírnak. Egyesek célja infravörös sugarak (FIR-Far Infrared Rays) kibocsájtása és negatív ionok létrehozása. Ez támogatja az egészség megőrzését, mivel:

  • kiüríti a szervezetből a mérgeket és a káros nehézfémeket

  • gátolja az öregedési folyamatokat és erősíti a szervezetet a káros melléktermékek eltávolításával

  • segít fenntartani a test megfelelő hőmérsékletét és szabályozza a tápanyagok felszívódását

  • növeli a vízben oldottoxigén mennyiségét

Egy másik típusú kerámia gömb, melyet 1200 C fokos hőmérsékleten különleges anyagokból állítanak elő, porózusos szerkezettel rendelkezik, ez teszi lehetővé,  hogy a káros anyagok, nehézfémek és mikroorganizmusok mintegy csapdába essenek. A benne található tiszta ezüst pedig fertőtlenítő hatásánál fogva elpusztítja a baktériumokat (bár az RO-kesetében a membrán ezeket kiszűrte).

Fő szerepe:

  • antibakteriális és fertőtlenítő hatás (99%-ban)

  • magába szívja és eltávolítja a szennyeződéseket és az ártalmas nehéz fémeket (a tesztek alapján a réz, kadmium, ólom, vas, mangán, cink, stb. 97%-át)

Egy további különleges kerámia, igen összetett anyag lévén (főbb elemei: magnézium, aluminium, szilikátok),  folyamatos elektomosság kibocsájtására képes és ugyanakkor negatív ionokat hoz létre. Nedvesség (víz) hatására aktivizálódik.

Támogatja:

  • az idegrendszert , a sejtek müködését

  • a szép bőrt

  • az anyagcserét, vérkeringést, az immunrendszert

  • melegíti a testet és nagy mértékbenhozzájárul a vér tisztításához

Magnézium: 99,5%-os tisztasággal hozzájárul az elektonok leadásához (negatív töltéssel rendelkező részecskék).

Aktív szén: feladata a víz ízének javítása és az esetleges oldott gázok eltávolítása.

Megjegyzés:

A Lúgosító-Ionizáló Filter több mint 8 hónapos kutatómunka eredménye. Négy gyártóval való egyeztetés után sikerült kiválasztani azt, akinek rendelkezésére álltak megfelelő mennyiségben és minőségben az alapanyagok, és a végterméke ténylegesen biztosította az elvárt eredményeket. Különböző összetételben gyártattuk le a lúgosító-ionizáló szűrőt, teszteltük, így ez a típus felelt meg a kívánalmainknak és a magyarországi viszonyoknak, mivel a PH, de főleg az ORP igen érzékenyen reagál a szűrt víz minőségére és tulajdonságaira.

A magyarországi piacon találkoztunk olyan „a világ távoli részéről származó” lúgosító-ionizáló szűrővel, melynek reklámozott és ígért értékei messze alul maradtak vagy egyáltalán meg sem valósultak. Mi az 5 darabos rendelésből 3-at teszteltünk, majd felnyitottunk egyet. Ez magyarázattal szolgált arra, hogy csupán aktív szénnel és alig 10 db ismeretlen eredetű kerámia tartalommal nem is lehet képes a lúgosításra, ionizálásra.

A Lúgosító-Ionizáló Filter membránház méretű, hogy elegendő nagyságú legyen a szükséges mennyiség és összetétel számára.

A Lúgosító-Ionizáló Filter kapacitása kb. 3000 liter, azaz átlag 1 éves élettartammal kell számolni.

A csatlakoztatáshoz szükséges idomok és rögzítő bilincsek szükség szerint rendelkezésre állnak.

A Lúgosító-Ionizáló Filter ára: 15.960.-Ft + Áfa = 20.270.-Ft.