+36-70/428-48-03

szállodaverseny

Gratulálunk, hisz Ön az az ember, aki amellett, hogy odafigyel milyen szállodában, szálláshelyen tölti megérdemelt szabadságát például a családjával (szem előtt tartva, hogy az egészsége szempontjából is minél hasznosabb legyen), arra is fordít figyelmet, hogy otthon mi folyik a csapból.

Had tegyek fel két kérdést:

Ön hány „deci” vizet iszik naponta?

Mielőtt azonban  megmagyaráznám a kérdést, felteszek még egyet:

Vajon melyik bírja tovább: a pénztárcája, vagy a dereka?


Valóban, egy kicsit szokatlanok ezek a kérdések, de mindjárt megmagyarázom. Ha a napi ivóvíz mennyiségéről van szó, akkor ma már szinte mindenki tudja, hogy 2-3 literről beszélünk. Mégis, még mindig nagyon sok ember naponta csak pár deci vizet iszik meg, ezzel kórosan vízhiányossá téve a szervezetét. Ennek több oka lehet.

 • az első ok, hogy nincsenek tisztában a vízfogyasztás szükségletével, jelentőségével.
 • a második ok, hogy felelőtlenül nem tartják szem előtt az egészségüket.
 • a harmadik ok pedig, hogy annyira rossz a csapvíz az otthonukban, hogy kénytelenek venni a palackos vizeket. Sokan úgy spórolnak, hogy emiatt inkább kevesebbet isznak. Hazánkban ők vannak többségben.

És már el is jutottunk a második kérdés magyarázatához. Mivel olyan a csapvíz Magyarországon, amilyen, ezért az emberek kénytelenek palackozott vizeket vásárolni.

Hányszor látott már cipekedő embereket, akik több liternyi vizet “húztak haza” a boltból? És hányszor csinálta már meg ugyanezt Ön is?

Felejtse el a cipekedést, felejtse el a klóros, minőségtelen csapvizet! A 7 Tiszta Forrás víztisztító készülékek a hegyi patakok frissességét és tisztaságát varázsolják a konyhájába, és Önnek nincs más teendője, csak megnyitnia a csapot…


Hazánkban a klórt használják a víz fertőtlenítésére. Alapjában véve ez a legegyszerűbb és legolcsóbb eljárás. Azonban a klórt a világháborúban vegyi gázként használták.


Nem hangzik ez egy kicsit ellentmondásosan? De nézzük tovább.


A klórozott vízben keletkező melléktermékek, az úgynevezett trihalometán vegyületek által okozott lehetséges súlyos egészségügyi következményekre a Birminghami Egyetem szakemberei hívták fel a figyelmet, miután közel 400 000 kisgyermek egészségügyi adatait elemezték tanulmányukban. Megállapították, hogy azok az állapotos asszonyok, akik olyan helyen élnek, ahol túlzottan klórozzák a vizet, nagy veszélynek teszik ki a gyermeküket, ha naponta minimum két liter csapvizet fogyasztanak. Azokon a területeken, ahol a trihalometán-vegyületek átlagos koncentrációja tartósan meghaladta a 20 mikrogramm/liter értéket az ivóvízben, 60%-kal nőtt a veszélye annak, hogy a kisbaba lyukas szívvel születik, és 50%-kal annak, hogy farkastorokkal vagy az agy fejlődését érintő rendellenességgel jön a világra.


“Hazánkban azokon a területeken, ahol felszíni vízből nyerik a szolgáltatók az ivóvizet, illetve nagyobb mértékű vízfertőtlenítésre van szükség – ide tartozik a főváros és környéke, a Balaton térsége, valamint egyes dél-alföldi városok -, ott a határértéket nem, de a brit tanulmányban említett káros egészségügyi következményekkel járó trihalometán-szintet folyamatosan meghaladják az átlagosan mért adatok” – mondta a szakértő. Manapság, mikor ekkora mértéket ölt a környezetszennyezés, az egyetlen megoldást az jelenti, ha kiszűrjük a vízből a benne lévő káros anyagokat. Ezzel megelőzzük azt, hogy bőrünk, szervezetünk érintkezzen a csapvízben lévő káros anyagokkal.


Kapcsolódó cikkek:

Veszélyes lehet a klórozott ivóvíz >>

A csapvíz és a zuhanyozás miatt is születhet súlyosan károsodott gyerek >>

Ugye milyen fantasztikus lenne, ha nyugodtan ihatna a csapvízből, és nem kellene attól rettegnie, hogy vajon hányféle baktériumot iszik meg egy korty vízzel?

Biztosan hallott már vízszűrő-, víztisztító berendezésekről. Az, hogy most itt van, és olvassa ezt az oldalt, annak két oka lehet:

 • Az egyik ok, hogy Önnek fontos a családja egészsége, és megértette, csak úgy óvhatja azt meg, ha tesz is érte valamit.
 • A másik ok, hogy nincs megelégedve az eddig használt vízszűrési technológiával, és keresi azt a berendezést, mellyel teljesen biztonságban tudhatja a családját. (Higgye el, sokan járnak ebben a cipőben is.)


Örömmel jelenthetjük, hogy nem kell tovább keresgélnie, mert megtalálta a legideálisabb megoldást!


A 7 Tiszta Forrás víztisztító berendezések a minőség, kedvező ár, garancia tekintetében a lehető legjobb megoldást adják. A drága palackozott vizekre, melyeket esetleg eddig vásárolt, nincs többé szükség, mert a 7 Tiszta Forrás víztisztító berendezés friss, forrásvíz tisztaságú és minőségű vizet állít elő a csapvízből. Gondolja csak el, mennyivel megkönnyítheti az életét a víztisztító készülék:


 • Nem kell többé cipelnie a palackozott vizet!
 • Nem kell többé tárolnia az üres és teli palackokat, tehát felszabadul rengeteg hely!
 • A szervezet méregtelenítésének a legjobb módja, ha friss, tiszta vizet fogyaszt!
 • Legtöbb betegséget a vízben található baktériumok okozzák. Ezeket mind eltávolítja a vízből a víztisztító!


Közel 15 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött biztos megoldást tudunk nyújtani Magyarország egész területére, beleértve az utóbbi években megváltozott vízminőségi problémákat is. A 7 Tiszta Forrás készülékek a hagyományostól eltérően nem raktározzák a szennyeződéseket, hanem egyből eltávolítják a lefolyóba. Ezáltal megnő a berendezés időtartama is.

Ez az egyetlen technológia, amely saját magát tisztítja!


Az ozmózis elvén működő víztisztító berendezések korunk legnagyobb vívmányai, hiszen így nemcsak a nagyobb, „látható” szennyeződéseket tudjuk kiszűrni az ivóvízből, hanem az olyan veszélyes anyagokat is, mint a klór, vegyszer-, hormon- és gyógyszermaradványok, nehézfémek, stb.

 

 

Személyes ígéretünk, ha megrendeli a 7 Tiszta Forrás ivóvíztisztító berendezést:

 • Elfelejtheti a cipekedést, ugyanis nem kell többé a drága palackozott vizet vennie (ami nagyon sok esetben csak egyszerű, szűrt csapvíz)
 • Nem kell befogott orral innia a csapvizet, mert undorodik a klór szagától (ugyanis a tisztított vize teljesen klórmentes lesz)
 • Higgye el, nem fog nehezére esni, hogy megigya a napi ajánlott vízmennyiséget, mert a tisztított víz lágyabb, könnyedebb és selymesebb, mint bármilyen másik víz.
 • Nyugodtan hajthatja álomra a fejét esténként, mert biztos lehet abban, hogy Ön mindent megtett a családja, és önmaga egészségéért.

 

És akkor nézzük a kizárólag a Szállodaverseny résztvevőinek szóló ajánlatunkat

(amely 2011. május 31.-ig érvényes):

 • 7 Tiszta Forrás A típusú ivóvíz tisztító berendezés
 • szerves ásványi anyagokat adagoló patron
 • zuhanyszűrő (hogy a fürdővíz is minél tisztább legyen)
 • biokerámiás energetizáló egység (az előnyös élettani hatásaival)
 • ún. dupla csap pl. külön natúr és ásvány adagolt vízvételi lehetőséggel
 • 5 ÉV GARANCIA a berendezésre
 • ÖRÖKÖS garancia a víz minőségére
 • INGYENES házhoz szállítás Magyarország területén

 

És mindez mennyibe kerül?

120.956 Ft+Áfa= 151.195.- Ft, helyett mindösszesen 78.960.-Ft+Áfa= 98.700.-Ft!!

 

Forrásvíz tisztaságú vízért nem kell mást tennie, csak beszerezni a 7 Tiszta Forrás ivóvíz tisztító berendezést, és ha megnyitja a csapot, úgy érzi majd, mintha a legfrissebb hegyi patakból inná a vizet…


Bízunk benne, hogy segíthetünk abban, hogy garantált tisztaságú ivóvizet fogyaszthasson Ön és családja minden időben és minden körülmények között.

 

Üdvözlettel:
a 7-TISZTA FORRÁS Kft. ivóvíz szaktanácsadói


ui: amennyiben egyéb megoldásra (pl. vízlágyító berendezésre a vízkő ellen, egész lakóház vízkezelése, medence-jakuzzi vizének tisztítása, ipari vízkezelés stb.) van szüksége, akkor egyedi ajánlatért keresse cégünket  munkaidőben a jobb felső sarokban található skype-n, Ingyenhívón, vagy telefonon (+36-1-999-0174) vagy emailben az info@csaktisztaforrasbol.hu címen.

 

uui: Ne feledje, ez a kivételes ajánlat csak 2011. május 31.-ig érvényes, és csak a Szállodaverseny résztvevőinek!