+36-70/428-48-03

Vízfertőtlenítő szerek

Megrendelését az oldal alján található nyomtatványon tudja írásban leadni

Ügyfélszolgálat: +36 70/428-4803

kizárólag munkanapokon (hétfő-péntek) 9-16 óráig.

 

Amennyiben kérdését írásban tenné fel, a vizfertotlenitoszerek@csaktisztaforrasbol.hu email címre várjuk.

Megrendelhető termékek:

Natrium-klorit adagoló üveggel (300 ml – 17.750.- Ft)

 

DMSO (9.600.-Ft)

 

Megrendelését az oldal alján található nyomtatványon tudja írásban leadni

 

Leggyakrabban felmerülő kérdések:

 

“Hogyan jutok hozzá? Mikor kapom kézhez?”

A megrendelt termékeket a Magyar Posta kézbesíti, így ha a csomag megérkezésekor nem is tartózkodik a szállítási címen, utána átveheti azt a postán. Postára adás minden kedden és pénteken, amikor a reggel 8 óráig beérkezett megrendeléseket teljesítjük.

 

“Hogyan, kinek és mikor fizetek? Mikor kapom meg a számlát?”

Kétféle fizetési mód közül választhat: banki átutalással vagy postai utánvéttel. Banki utalás esetén a visszaigazoló levélben található bankszámlaszámra kell átutalnia a termék vételárát + a postaköltséget (1.250.-Ft). Amint megjelenik a számlánkon az összeg, a legközelebbi postázási napon küldeni fogjuk a megrendelt csomagot. A postai utánvét esetében a vételárat a postaköltséggel (Magyarország területén 1.875.- Ft) együtt a szállításkor a postásnak fogja fizetni. A számlát mindkét esetben emailben küldjük.

“Mi történik, ha a megrendelem gombra kattintok?”

Azonnal kap egy visszaigazoló emailt (amennyiben helyes email címet adott meg). A rendeléstől számított legközelebbi postázási napon (postai utánvét választása esetén), vagy az átutalása megérkezte utáni postázási napon (banki átutalás esetén) feladjuk a megrendelt tételt, és egy-két (munka)napon belül már a kezében van a megrendelt termék. A számla összegét és a postázási költséget (1.875.- Ft) a postásnak fogja kiegyenlíteni (utánvét választása esetén).

Kérem, csak egyszer kattintson a megrendelem gombra!

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.