+36-70/428-48-03

Zuhanyszűrő megrendelés

Leggyakrabban felmerülő kérdések:

“Hogyan jutok hozzá? Mikor kapom kézhez?”

A megrendelt termékeket a Magyar Posta kézbesíti, így ha a csomag megérkezésekor nem is tartózkodik a szállítási címen, utána átveheti azt a postán. Postára adás minden kedden és pénteken, amikor a reggel 8 óráig beérkezett megrendeléseket teljesítjük.

“Hogyan, kinek és mikor fizetek? Mikor kapom meg a számlát?”

Kétféle fizetési mód közül választhat: banki átutalással vagy postai utánvéttel. Banki utalás esetén a visszaigazoló levélben található bankszámlaszámra kell átutalnia a termék vételárát. Ebben az esetben (amennyiben 8 napon belül megérkezik az utalása a számlánkra a megrendelésétől számítva!) a postaköltség bennünket terhel. Amint megjelenik a számlánkon az összeg, a legközelebbi postázási napon küldeni fogjuk a megrendelt zuhanyszűrőt. A postai utánvét esetében a vételárat a postaköltséggel (Magyarország területén 1.875.- Ft) együtt a szállításkor a postásnak fogja fizetni. A számlát mindkét esetben emailben, elektronikus formában küldjük.

“Mi történik, ha a megrendelem gombra kattintok?”

Azonnal kap egy visszaigazoló emailt (amennyiben helyes email címet adott meg). A rendeléstől számított legközelebbi postázási napon (postai utánvét választása esetén), vagy az átutalása megérkezte utáni postázási napon (banki átutalás esetén) feladjuk a megrendelt tételt, és egy-két (munka)napon belül már a kezében van a megrendelt termék. A számla összegét és a postázási költséget (1.875.- Ft) a postásnak fogja kiegyenlíteni (utánvét választása esetén).

 

Az adatok pontos kitöltése és a “Kérem a zuhanyszűrőt!” gombra kattintás után kap egy visszaigazoló emailt, majd a megadott telefonszámon hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot egyik kollégánk, megrendelésének véglegesítése érdekében.

.Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.