+36-70/428-48-03

Szűrés, lágyítás klór-és bőrkiszáradás elleni védelem.

Gratulálunk a bölcs döntéshez, hogy családjának egészségét a zuhanyszűrő segítségével is védi!

A zuhanyszűrő alkalmazása:

 • A szűrőbetét a fürdéskor- és zuhanyozáskor használt víz tisztítására szolgál
 • Gyermekek- és érzékeny bőrű felnőttek számára készült a bőr és a haj védelmére.

A zuhanyszűrő tulajdonságai:

 • Kiszűri a vízből a 15 mikronnál nagyobb méretű mechanikai szennyeződéseket
 • Eltávolítja a vízből a klórt- és a klórszármazékokat
 • Kiszűri a vízből a baktériumokat és a szerves vegyületeket
 • Megvédi a kádat, a zuhanykabint és a zuhanyrózsa szűrőjét a vízkőtől
 • Kellemessé és egészségessé teszi a fürdést
 • Csökkenti a bőrirritációt és megelőzi annak kiszáradását

Összetétel:

Aktív szén és KDF.

Mi a KDF?

Az angol Kinetic Degradation Fluxion [Kinetikai (mozgási) degradációs (lebontás, szétbontás kémiában) folyamat] rövidítése. Ez egy nagyon nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, melynek működése a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Kémiai értelemben az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. Ezen formula segítségével a klórt és a nehézfémeket távolítják el a vízből. A KDF réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez a vegyi eljárás enyhén antibakteriális, alga- és gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást. Az által akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt.

A KDF formula meghosszabbítja a szénszűrők élettartamát és növeli azok hatékonyságát. (Amerikában klinikai laboratóriumokban, mosodákban használják, sőt az egyik legnagyobb farmergyártó cég is ilyen szűrőt használ előkezelésre, amivel jelentős költségmegtakarítást is elért.)

Magasabb hőmérsékletű víz esetén is hatékonyan működik a KDF, ezért a ma ismert legtökéletesebb módja a zuhanyvíz (vagy kádba engedett víz) szűrésének. A KDF technológia a zuhanyszűrőkbe építve mára már elterjedt a háztartásokban, elsősorban Amerikában, Nyugat-Európában és a Távol-Keleten, mivel magasabb hőmérsékletű és gyorsabb átfolyású víz esetén is hatékonyan működik.

Figyelmeztetés!

A teljes szűrőbetétet cserélje ki 12.000 liter (12 m3) víz elhasználása után, vagy legkésőbb félévente. Ha a szűrő hatása előbb megszűnik, annak a különösen klóros- koszos víz az oka. Ez nem a szűrő hibája, ilyenkor cserélni kell.

A zuhanyszűrő felszerelése:

 • A legjobb, ha a szűrő a zuhany fali csapja és a zuhanyrózsa közötti gégecső valamelyik oldalára van beépítve. Bármelyik oldal megfelelő.
 • Ügyeljen rá, hogy a tömítő gumigyűrű mindkét oldalon benn legyen a helyén
 • Csak kézzel, de erősen húzza meg a fél colos csatlakozásokat, ne használjon semmilyen szerszámot!
 • Öblítse át a szűrőt a beszerelés után! A fekete szénpor ami ilyenkor távozik nem hiba, pár liter víz után kitisztul.

A Zuhanyszűrő ára: 6.989.-Ft + Áfa = 8.877.-Ft

 

A Zuhanyszűrő megrendelhető:

 

Leggyakrabban felmerülő kérdések:

“Hogyan jutok hozzá? Mikor kapom kézhez?”

A megrendelt termékeket a Magyar Posta kézbesíti, így ha a csomag megérkezésekor nem is tartózkodik a szállítási címen, utána átveheti azt a postán. Postára adás minden kedden és pénteken, amikor a reggel 8 óráig beérkezett megrendeléseket teljesítjük.

“Hogyan, kinek és mikor fizetek? Mikor kapom meg a számlát?”

Kétféle fizetési mód közül választhat: banki átutalással vagy postai utánvéttel. Banki utalás esetén a visszaigazoló levélben található bankszámlaszámra kell átutalnia a termék(ek) vételárát + az 1.250.-Ft postaköltséget. Amint megjelenik a számlánkon az összeg, a legközelebbi postázási napon küldeni fogjuk a megrendelt zuhanyszűrőt. A postai utánvét esetében a vételárat a postaköltséggel (Magyarország területén 1.875.- Ft) együtt a szállításkor a postásnak fogja fizetni. A számlát mindkét esetben emailben, elektronikus formában küldjük.

“Mi történik, ha a megrendelem gombra kattintok?”

Azonnal kap egy visszaigazoló emailt (amennyiben helyes email címet adott meg). A rendeléstől számított legközelebbi postázási napon (postai utánvét választása esetén), vagy az átutalása megérkezte utáni postázási napon (banki átutalás esetén) feladjuk a megrendelt tételt, és egy-két (munka)napon belül már a kezében van a megrendelt termék. A számla összegét és a postázási költséget (1.875.- Ft) a postásnak fogja kiegyenlíteni (utánvét választása esetén).

 

 Az adatok pontos kitöltése és a “Kérem a zuhanyszűrőt!” gombra kattintás után kap egy visszaigazoló emailt, majd a megadott telefonszámon hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot egyik kollégánk, megrendelésének véglegesítése érdekében.

.Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.