+36-70/428-48-03

Vevővélemények

“Nyáron itt voltak nálunk látogatóban vidékről a szüleim.
Nagyon jól éreztük magunkat, vidámak voltunk, és gyorsan elrepült az a néhány nap, melyet családunk körében töltöttek. Mikor kikísértem őket a pályaudvarra, édesapámra olyan hasmenés jött rá, hogy egyszerűen nem tudott felszállni a vonatra, és be kellett vinnem az ügyeletre.
Kiderült, hogy bekapott egy bélfertőzést, és abban az időpontban nem ő volt a mi területünkről az egyetlen. Kérdeztük az orvost, vajon mitől kaphatta el. A válasz: a fertőzött csapvíztől.

Ezek után kapcsoltam, hogy embernek magának kell gondoskodnia még a tiszta ivóvizéről is; ha nem gondoskodik róla, más nem fog helyette….
Utánanéztem a lehetőségeknek, amelyek közül a 7-Tiszta Forrás Kft. ajánlata tűnt a legjobbnak.
Azóta is csak dicsérni tudom szakértelmüket, és most már nyugodt szívvel várom szüleimet a karácsonyi ünnepekre…”

Kurucfalvi Anna, Szigethalom

 

“Mikor áldott állapotba kerülvén a védőnőm felhívta a figyelmemet arra, hogy mi minden fordul elő a csapvízben, a baktériumoktól kezdve a hormonokon és gyógyszermaradványokon át a nehézfémekig, és amennyire csak lehet kerüljem a fogyasztásukat, kérdeztem tőle, akkor mit ihatok?

Ugye egy kismamának már nem csak önmagáról kell gondoskodnia vízfogyasztás szempontjából sem, gondoltam, ásványvízzel ki tudom váltani az eddig fogyasztott csapvizet. Ekkor ért a második sokk, hogy nem is az ásványvizek az ideálisak számomra.

A válasz a következő volt: bébivizet. A gyógyszertárból. Rendben. Elmentem a gyógyszertárba bébivizet vásárolni. Hát ekkor ért a harmadik sokk: az ára. 5-ször annyiba került, mit egy palack általános ásványvíz….

Ezen sokk után találkoztam egy régi barátnőmmel, aki elmesélte, ő is átment ezeken a megpróbáltatásokon, míg nem találkozott a 7-Tiszta Forrás Kft.-vel, és vett tőlük egy ivóvíztisztító berendezést, amely ugyanazt a minőségű vizet állítja elő, mint az a bizonyos gyógyszertárban kapható …… bébivíz. Gyorsan megkerestem a szakembereket és azonnal be is szereltettem velük egy ivóvíztisztító berendezést.

Azóta nincs gondom a tiszta vízzel, nem kell szaladgálnom utána, nem kell cipelnem a palackokat, és minden kismama ismerősömnek is csak ezt ajánlom.”

Kisfaludy Hédi Budapest

“Nyaki meszesedésem volt, és azt mondták, hogy ez ellen semmit sem lehet tenni. Miután a feleségemet elvesztettem néhány éve, a lányomékhoz költöztem. Ők használják a 7 Tiszta Forrás víztisztító berendezést, és nagyon meg vannak vele elégedve.

Azt hittem, hogy rajtam már nem sok minden segíthet, mert már idős is vagyok, de egyszer csak azt vettem észre, hogy már szinte alig jelentkeznek a meszesedési problémák. Hihetetlen, hogy mindazt a fájdalmat, amit az orvosságok nem tudtak enyhíteni, az egyszerű, tiszta víz elmúlasztotta.”

Vezér Péter, Debrecen