+36-70/428-48-03

Kizárólag Cégkorzó látogatók számára

Üdvözöljük, Cégkorzó látogató!


Engedje meg, hogy átnyújtsam Önnek tanulmányomat, melyben a magyarországi  ivóvíz helyzetről írok tabuk nélkül.

 

Ehhez nem  kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi adatlapot:  


Ezen felül
összekészítettünk az Ön számára egy speciális csomagot annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjon gondoskodni a családja, vagy akár alkalmazottjai, munkatársai egészségéről és biztonságáról…


Ez az ajánlat pedig egy olyan lehetőség az Ön számára, mely gyökeres változást hozhat a családja és munkatársai mindennapjaiba. 


Amennyiben MOST vásárol 7-Tiszta Forrás (A vagy B) víztisztító berendezést (bővebben…), egy fantasztikus, 50.000.- forint értékű csomagot adunk mellé
 AJÁNDÉKBA!

Nézzük konkrétan, mit is tartalmaz a csomag:

 

Huh, felsorolni is sok volt… De ez most mind az Öné lehet, és ezen felül még egy professzionális víztisztító készülék is, mely garantáltan kiszűri a vízből az összes káros anyagot, nehézfémeket, klórt, vegyszer- hormon- és gyógyszermaradványokat, vírusokat és baktériumokat, tehát mindent, ami eddig veszélyeztette a családja, gyermeke(i), vagy munkatársai egészségét.

 

Képzelje magát egy olyan világba, ahol nem kell a különféle kórokozóktól tartania, ahol gyermeke(i) boldogan és nevetve szaladgálnak, és miután kifutkározták, kijátszották magukat, nevetve hörpintenek fel egy jó pohár tiszta vizet, és nem ül ki az arcocskájukra a nemtetszés, mert hol túlságosan klóros a víz, hol pedig nagyon rossz ízű. ( Ők ugyanis csak ennyit éreznek, viszont Ön tudja, hogy az mitől van…) Óvja gyermeke(i) egészségét, és örökké hálásak lesznek Önnek! Valamint, hogy munkatársai energikusabbak, kevésbé fáradékonyak, betegesek és még az ásványvíz, vagy ballonos víz rendelést is leveheti a vállukról.

Amennyiben élni kíván ezzel a remek lehetőséggel, az alábbi űrlap kitöltésével megteheti:

.

 

Szövegírás - ingyenes reklámszövegírás anyagok kisvállalkozásoknak