+36-70/428-48-03

köszönjük regisztrációját (c)

Regisztrációját rögzítettük, azonban még meg kell erősítenie!

 

 

 Amennyiben helyesen adta meg az email címét, hamarosan egy levél érkezik az email fiókjába, mely tartalmazza a megerősítéshez szükséges linket, melyre kattintva rendszerünk aktiválja feliratkozását.

Email fiókjában engedélyezze az emailcímünket:


info@csaktisztaforrasbol.hu

 

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk speciális csomagunkat, melyet víztisztító berendezéseink kiegészítéseként állítottunk össze:

 

Ez az ajánlat egy olyan lehetőség az Ön számára, mely gyökeres változást hozhat a családja és /vagy munkatársai mindennapjaiba.


Amennyiben MOST vásárol 7-Tiszta Forrás (A vagy B) víztisztító berendezést (bővebben…), egy fantasztikus, 50.000.- forint értékű csomagot adunk mellé
 AJÁNDÉKBA!

 

Nézzük konkrétan, mit is tartalmaz a csomag:

 

Huh, felsorolni is sok volt… De ez most mind az Öné lehet, és ezen felül még egy professzionális víztisztító készülék is, mely garantáltan kiszűri a vízből az összes káros anyagot, nehézfémeket, klórt, vegyszer- hormon- és gyógyszermaradványokat, vírusokat és baktériumokat, tehát mindent, ami eddig veszélyeztette a családja, gyermeke(i), vagy munkatársai egészségét.

.

Képzelje magát egy olyan világba, ahol nem kell a különféle kórokozóktól tartania, ahol gyermeke(i) boldogan és nevetve szaladgálnak, és miután kifutkározták, kijátszották magukat, nevetve hörpintenek fel egy jó pohár tiszta vizet, és nem ül ki az arcocskájukra a nemtetszés, mert hol túlságosan klóros a víz, hol pedig nagyon rossz ízű. ( Ők ugyanis csak ennyit éreznek, viszont Ön tudja, hogy az mitől van…) Óvja gyermeke(i) egészségét, és örökké hálásak lesznek Önnek! Valamint, hogy munkatársai energikusabbak, kevésbé fáradékonyak, betegesek és még az ásványvíz, vagy ballonos víz rendelést is leveheti a vállukról.

 

 

Amennyiben élni kíván ezzel a remek lehetőséggel, az alábbi űrlap kitöltésével megteheti:

 

Víztisztító berendezés megrendelése..

Üdvözlettel: A 7-Tiszta Forrás Kft.

szaktanácsadói